Välkommen till Medarbetareförbundet! Vi är fackförbundet för alla medarbetare i antroposofiskt inspirerade verksamheter. Vi hjälper dig med råd och stöd i frågor gällande samverkan, självförvaltning, arbetsmiljö och arbetsrättsliga frågor.

Medarbetareförbundet organiserar alla medarbetare inom verksamheten oavsett befattning. Är du vaktmästare eller pedagog? Det spelar ingen roll, alla är välkomna. Det innebär att även verksamhetsledare, rektorer och förskolechefer kan vara medlemmar. 

  • Anmälan görs på hemsidans förstasida, ansök om medlemskap (blå knapp).

  • Avgiften är avsiktlig låg för att alla medarbetare ska kunna vara medlem hos oss och därmed få beslutsrätt om allt från lönefördelning till organisationsstruktur i verksamheten. Det arbetet grundar sig i antroposofiskt inspirerad självförvaltning, som ska tillvara både medlemmarnas och verksamhetens behov.  
  • Medlemsavgiften för 2022 är 1200 kr/år.  Betalas in på: PG: 834 80 72-3 Medarbetareförbundet, eller BG: 7209-612 eller på MeF´s konto i Ekobanken: 9700129.144-9 Du kan välja att betala medlemsavgiften månadsvis med en stående överföring via din internetbank. Gör en inbetalning via internetbanken och kryssa i att den ska upprepas varje månad. Viktigt är att du i betalningen meddelar oss personnummer och/eller namn på den som medlemsavgiften avser.
  • Medlemsavgiften innefattar inte någon avgift för A-kassa. Det är viktigt att du tecknar en separat A-kassa. 
  • För att avsluta ditt medlemskap behöver du kontakta oss via info@mef.se. Uppsägningstiden är en månad.